GDJE I KAD?

U Aquatici od danas do 15. lipnja možete razgledati izložbu fotografija Vlade Pirše "Biti ptica"

U Aquatici od danas do 15. lipnja možete razgledati izložbu
fotografija Vlade Pirše

U kongresnoj dvorani Aquatike od danas se može razgledati izložba fotografija „Biti ptica“ autora Vlade Pirše iz Zagreba. U planu je bilo i svečano otvaranje, no zbog situacije s koronavirusom ono je ipak otkazano, ali izložba će biti postavljena i otvorena za posjetitelje.

Vlado Pirša rođen je 1977. godine u Zagrebu. Odmor od radne svakodnevice u sektoru trgovine obogaćuje istraživanjem divlje prirode i životinja. Posljednjih deset godina istraživanje upotpunjuje fotografijom, dignuvši „letvicu“ na višu razinu od hobija. Lijepe osjećaje koje mu je priroda dala tokom godina sada želi vratiti putem ove izložbe, te odati priznanje najranjivijim životinjskim skupinama, u ovom slučaju pticama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izložbu stoga posvećuje ovim herojima preživljavanja u divljini. Čudesnih vještina i navika pa sve do šarolikih duginih boja perja, ptice su važan dio ekosustava. Njima je svaka sekunda u danu preživljavanje, borba za hranom ili kako ne postati tuđa hrana, pa zato zaslužuju biti prave zvijezde ove izložbe.

Izložba će se moći razgledati u dvorani Aquatike u radno vrijeme ustanove od 12. ožujka do 15. lipnja 2020. godine.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!