GDJE I KAD?

Za kraj ožujka na Sceni planiran novi party Egzoterra Kolektiva, održavanje zasad upitno zbog koronavirusa

Za kraj ožujka na Sceni planiran novi party Egzoterra Kolektiva,
održavanje zasad upitno zbog koronavirusa

Za kraj ožujka, odnosno za subotu 28. 3. u planu je (bio) novi party Egzoterra Kolektiva, ovog puta pod nazivom "Harmoniums", inspiriranom znanstveno - fantastičnim djelom poznatog američkog spisatelja Kurta Vonneguta - Sirens of Titan.

Organizatori Egzoterre garantiraju fenomenalan provod svim ljubiteljima psihodeličnih zvukova, a u Karlovac dovode četveročlanu ekipu koja će svojom alkemijom žanrova držati plesni podij sve do 6 ujutro. Za dobru zabavu zaduženi su Dalton Trance Teleport (Mystic Sound Records), koji će ujedno predstaviti svoje novo produkcijsko djelo, album 'Oriental Chillstronomy'; Donnie Darko (Horizons, organizator Mystic Mountain Festivala); Tesla Principle (BooM records, susjednog Elysium Island Festivala| RS), te Tranceported Man (Regeneration).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glazbeni program popratit će i posebno dizajnirani ambijent prostora, te 'real-time' vizualni program koji prati glazbu kroz 'VJ-ing' interpretacije autora Mavra iz Zagreba. Događanje je ostvareno u suradnji s kolektivom Snailydelic koji će biti zaduženi za dekoraciju prostora, te ekipom iz Roadtrippers Soundsystem - bazom za zvučno okruženje. Početak je planiran u 21 sat, a partijat će se sve do 6 ujutro, uz cijene participacije 30 kuna do ponoći, a 40 kuna nakon ponoći.

Dakako, ovo događanje sada je pod velikim upitnikom zbog novih mjera prevencije i zaštite od širenja koronavirusa - održat će se samo bude li u naredna dva tjedna pozitivnih primjena.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!