GDJE I KAD?

KULTURA U DOBA KORONE

Filmski FUSE festival odgođen do daljnjega, ali izložbe GIF-ova će biti: prijavite se!

Filmski FUSE festival odgođen do daljnjega, ali izložbe GIF-ova će biti: prijavite se!

Platforma F12 poziva sve zainteresirane autore i kreativce da do 20. svibnja pošalju svoje GIF animacije za izložbu GIF-ova koja bi trebala biti prateći dio filmskog FUSE festivala.

Prošle godine, po prvi puta je održana takva izložba, a ove godine bit će je i neovisno o održavanju festivala, koji je trebao biti održan u svibnju, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođen do daljnjega.

Svi koji žele sudjelovati trebaju do 20. svibnja poslati svoje GIF animacije bilo koje tematike na e-mail adresu [email protected] s predmetom “GIF za FUSE”.

Uz GIF animacije, potrebno je priložiti osnovne podatke (ime i prezime ili umjetničko ime, ako je primjenjivo-kratku biografiju, kontakt / društvene mreže, web stranica ili online portfolio) kako bi publika mogla zapratiti rad autora ili ih kontaktirati!

Izložba GIFova bit će postavljena prvom mogućom prilikom u okviru aktivnosti Male Scene i/ili Urbanog Parka Hrvatskog doma kao svojevrsna najava festivala, a zatim i na FUSE Festivalu, gdje će projekcija služiti i kao kulisa za izvođače.

U slučaju da se situacija prolongira van svih očekivanja, sadržaje ćemo objaviti u obliku online izložbe i objaviti na službenim stranicama Platforme.

Po završetku karantene QR kodove sa GIFovima organizatori će slati i distribuirati po svim društvenim i drugim prostorima koji iskažu interes za postavljanje sadržaja u okviru vlastitih događanja, kako bismo pokazali i programsku solidarnost za sve one koji su programe morali otkazati i time izgubili mogućnost realizacije pojedinih sadržaja. Predstavnici prostora/organizacija se za upite o distribuciji sadržaja mogu javiti na mail [email protected] sa predmetom "GIF for FUSE u gostima".

KAportal.hr


Reci što misliš!