GDJE I KAD?

ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

"Doktorski Big Band" objavio novu odličnu stvar - u njemu su i dvojica liječnika iz Karlovačke županije

"Doktorski Big Band" objavio je još jednu odličnu stvar i tako nastavlja uz borbu protiv koronavirusa podizati raspoloženje svima koji ih čuju. Svi se nadamo - uskoro i na nekom "live" nastupu, bez straha od virusa!

Nakon što su proteklih mjesec i pol dana isticali krilaticu #ostanidoma", a dobar dio članova benda svoj je "dom" imao na prvoj liniji borbe s koronavirusom, "Doktorski Big Band" odnosno Big Band Hrvatske liječničke komore nastavlja rad s novom, ipak malo vedrijom krilaticom - #ostanimoodgovorni#.

Osim što članovi Big banda Hrvatske liječničke komore pri liječenju ljudi koriste znanje o medicini i znanosti, svjesni su koliko je važno stanje duha pacijenta. Za podizanje duha i morala svojih pacijenata služe se najveličanstvenijim alatom, glazbom. Glazba liječi, a uvaženi članovi Big banda Hrvatske liječničke komore to dobro znaju!

Uživajte u njihovoj interpretaciji bezvremenskog i, za ovo vrijeme znakovitog, jazz klasika "How High The Moon", a spomenimo da su u bendu i dvojica liječnika iz Karlovačke županije - otorinolaringolog iz Karlovca dr. Luka Janković te oftalmolog Opće bolnice Karlovac dr. Marko Šimunić.

 


Reci što misliš!