GDJE I KAD?

ZABAVNA SUBOTA

U subotu puno zanimljivih događanja u gradu - rock svirke, predstave, pjesnička večer, izložba, party...

U subotu puno zanimljivih događanja u gradu - rock svirke, predstave, pjesnička večer, izložba, party...

Ove subote na rasporedu je nekoliko vrlo zanimljivih događanja u središtu grada - bit će izložbi, pjesničkih predstavljanja, svirki, predstava, party...

Sve počinje novim izdanjem "Kulturnih večeri kod Putnika". U Tijesnoj ulici od 18 sati moći će se razgledati izložba dječjih likovnih radova "Karlovački krovovi", a od 19 sati predstavljaju se vrhunski mladi pjesnici - Karlovčani Tomislav Augustinčić (dobitnik Goranove nagrade za mlade pjesnike) i Marija Skočibušić (pobjednica natječaja "Na vrh jezika") te Zagrepčanin Stjepan Bajić (dobitnik Nagrade "Zdravko Pucak"). 

Nakon toga, u 20 sati zasvirat će u svom premijernom karlovačkom nastupu bend Superjunaci, a taman kada svirka završi publika se može preseliti do nedalekog Amadeusa, gdje će koncert održati bend Lorelei.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 21 sat u Šancu počinje i predstava Improkaz Sanje Hrnjak i Dramskog studija Zorin doma, a za kasne sate rezerviran je Infinitumov party na Maloj sceni Hrvatskog doma - za dobru zabavu zaduženi su DJ-i Yvann, Phill Dam, Morphis, ThaitoyTom, Matej Hulak, Vladimir Mrkša i Getz. 

Sva događanja su besplatna, osim partyja na Sceni na koji je upad besplatan do ponoći, nakon čega je cijena ulaznice 30 kuna.


Reci što misliš!