GDJE I KAD?

ART U PARK!

Još jedna zanimljiva i lijepa akcija F12 platforme - pozivaju se autori da doniraju radove za galerije u Urbanom parku

Još jedna zanimljiva i lijepa akcija F12 platforme - pozivaju se autori da doniraju radove za galerije u Urbanom parku

F12 platforma pokreće još jednu lijepu i zanimljivu akciju, a otvoren je i poziv svim zainteresiranim autorima i kreativcima da se uključe u projekt.

Riječ je o projektu "Art u park", koji će biti realiziran u Urbanom parku Hrvatskog doma, čije skorašnje otvaranje svi s nestrpljenjem očekuju. Autori se pozivaju da svojim donacijama, odnosno autorskim radovima, budu dio ove zanimljive priče.

Za potrebe izložbenog postava, radove je potrebno slati u digitalnom obliku na [email protected] s predmetom “Art u park”, najkasnije do 1. kolovoza.

Donacije mogu biti fotografije, ilustracije, digitalni radovi, skenovi originalnih radova i slično, a uz radove potrebno je poslati: ime i prezime ili umjetničko ime, mjesto i kontakt (facebook, instagram, web stranica ili online portfolio) kako bi Vas publika, odnosno, udomitelji mogli kontaktirati ili zapratiti Vaš rad.

Zaprimljene donacije bit će tiskane u A4 formatima na Forexu, stoga organizatori mole sve autore koji se žele priključiti pozivu da pripaze na kvalitetu i dimenzije poslanih autorskih radova zbog kvalitete tiska.

Kao i svaki puta u akcijama F12 platforme, svi radovi unutar postava bit će dostupni publici i slučajnim prolaznicima na "udomljavanje"!

Nositelj projekta je udruga za društveni razvoj KA-MATRIX / izložba se provodi uz potporu Grada Karlovca kroz poziv za inicijative i mobilnost mladih 2020.

Izdvojeno


Reci što misliš!