GDJE I KAD?

NA OTVORENOM

Unatoč pandemiji i ove godine bit će Đačkih ljetnih dana, i to u Urbanom parku Hrvatskog doma

Unatoč pandemiji i ove godine bit će Đačkih ljetnih dana, i to u Urbanom parku Hrvatskog doma

Iako se činilo kako ih zbog pandemije koronavirusa neće biti, Đački ljetni dani ipak će se održati - u nešto smanjenom obimu, ali i dalje sa zanimljivim programom.

Ove godine će se tako Đački ljetni dani, tradicionalni program Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić”, odvijati na otvorenom, u Urbanom parku Hrvatskog doma u Karlovcu u suradnji sa Savezom udruga KAoperativa.

Na rasporedu su tri radionice za koje se svi zainteresirani trebaju prijaviti na elektroničku adresu [email protected], odnosno djelatniku knjižnice Mariju Šimiću koji je i ključna poveznica između gradske knjižnice i KAoperative. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva je na rasporedu radionica POI-a pod vodstvom Gabrijele Brletić - Magmatikke, a održat će se od 10. do 14. kolovoza, svakodnevno od 10 do 11 sati. Riječ je o vrsti žonglerskog plesa porijeklom s Novog Zelanda.

Slijedi radionica izrade dnevnika čitanja koja će se održati 18. i 19. kolovoza od 10 do 11:30 sati, a vode je Ivana Francisković Olrom i Valentina Mesarić iz udruge za zaštitu okoliša i prirode Pan. 

Napokon, od 24. do 27. kolovoza, također u terminima od 10 do 11:30 sati provodit će se radionice iz područja znanosti i umjetnosti na kojima će djeca igrajući istraživati fizikalne pojave, a voditelj je akademski slikar Dalibor Juras. 

Izdvojeno


Reci što misliš!