GDJE I KAD?

U PANDEMIJSKIM UVJETIMA

I ove godine izbor za najmješanca grada Karlovca "Daj šapu", ali zbog pandemije u online obliku

I ove godine izbor za najmješanca grada Karlovca

Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena i ove godine organizira i održava 5. po redu "Izbor za najmješanca grada Karlovca" po Projektu osvještavanja građana o važnosti udomljavanja napuštenih životinja i odgovorne skrbi za životinje - "Daj Šapu!". Zbog pandemije koronavirusa izbor će ovog puta biti u online izdanju. 

Izbori se provode u 4 kategorije: Juniori – psi do godine dana starosti, Odrasli – psi od 1 godine do 10 godina starosti, Seniori – psi od 10 godina starosti na više te Trikovi/Vještine – svi psi koji se natječu u nekoj od prije navedenih kategorija mogu se natjecati i u ovoj kategoriji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave se podnose na e-mail [email protected]. Prijava treba sadržavati fotografiju psa, ime psa i ime i prezime vlasnika te kratki opis psa (po želji). Iznimno kod prijave za kategoriju „Trikovi/Vještine“ može se dostaviti video do maksimalne veličine od 20MB.

Prijave se podnose od dana otvorenja natječaja na Facebook stranici Projekt "Daj šapu" te se mogu podnositi i tijekom trajanja glasovanja, a najkasnije do sedmog dana online natjecanja.

Glasovanje će se provoditi u periodu od minimalno 10 dana na Facebook stranici Projekta za svaku pojedinu kategoriju, lajkanjem fotografije psa kojem posjetitelji stranice žele dati svoj glas.

Nakon 10 dana proglasit će se pobjednici za svaku kategoriju.

Kako bi se izabrao najmješanac grada Karlovca za 2020. godinu, po 5 najbolje plasiranih pasa iz kategorija „Juniori“, „Odrasli“ i „Seniori“ ulaze u finale u kojem će se stvoriti novi album i provesti glasovanje posjetitelja stranice i stručnog žirija (predstavnici pokrovitelja izbora) koji će donijeti konačnu odluku o tome tko je najmješanac grada Karlovca za 2020. godinu.

Pobjednici 4 kategorije i najmješanac grada Karlovca za 2020. godinu bit će nagrađeni poklonima sponzora, peharima i zahvalnicama na zajedničkoj dodjeli nagrada 03. listopada 2020. godine.

Izdvojeno


Reci što misliš!