GDJE I KAD?

POČINJE SEZONA

U Karlovcu u subotu (Zorin dom u 20 sati) pretpremijera predstave zagrebačkog Kazališta Moruzgva "Majstori"

U Karlovcu u subotu (Zorin dom u 20 sati) pretpremijera predstave zagrebačkog Kazališta Moruzgva

Kazališnu sezonu u Karlovcu u subotu u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom otvara predstava "Majstori" zagrebačkog Kazališta Moruzgva, koja će pred Karlovčanima biti izvedena pretpremijerno.

Priča koju ćemo gledati na kazališnim daskama događa se nakon potresa u centru Zagreba i u vrijeme (ili nedugo nakon) pandemije koronavirusom. Pratimo sudbine i odnose stanara u jednoj zgradi pod zaštitom. I njihove majstore, naravno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekadašnji operni studio u suterenu sumnjivi poduzetnik adaptira u narodnjački klub, iz visokog prizemlja iseljen je odvjetnički ured i taj prostor privremeno koristi građevinska tvrtka. Na prvom katu jedan paranoik preuređuje svoj prostor u sklonište od biološkog i atomskog rata, a u nedavno adaptiranom potkrovlju jedna žena sanira štetu nastalu od potresa i pokušava nastaviti sa životom nakon mučne rastave.
Glavni pokretač svih aktera je strah – od potresa, bolesti, financijskog gubitka i životnog neuspjeha.

Redatelj je Krešimir Dolenčić, autorica teksta Ana Tonković Dolenčić, a u predstavi glume Petra Dugandžić, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin, Hrvoje Barišić i Dražen Bratulić.

Treba napomenuti da je broj posjetitelja drastično ograničen zbog pandemije koronavirusa pa treba požuriti s rezervacijom. Također, iz Zorin doma upozoravaju da ovog puta, zbog navedenih razloga, rezervacije treba podignuti barem dva dana prije predstave.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!