GDJE I KAD?

INTERARTS

Besplatna street art radionica s Leonardom Lesićem i Daliborom Jurasom ove subote u Karlovcu

Besplatna street art radionica s Leonardom Lesićem i Daliborom Jurasom ove subote u Karlovcu

Udruga Carpe Diem u sklopu međunarodnog projekta „InterArts – zajednice mladih za društveno uključivanje“ koji okuplja osam organizacija iz Europe s ciljem osnaživanja mladih u borbi protiv diskriminacije i društvenog isključivanja putem umjetničkih aktivnosti, organizira ove subote street art radionicu.

Od listopada 2018.g. udruga Carpe Diem uključena je u međunarodni projekt „InterArts – zajednice mladih za društveno uključivanje“ kroz koji se osnažuju mladi u borbi protiv diskriminacije i socijalne isključenosti korištenjem umjetničkih aktivnosti. Kroz projekt se razvijaju  inovativne metode na principu neformalnog obrazovanja u području različitih umjetnosti (fotografija, ples, kazalište, film, slikarstvo i skulptura, književnost i sl.) kako bi se razvilo praktično znanje za smanjenje socijalne isključenosti i ojačale ključne kompetencije mladih koji žive u marginaliziranim uvjetima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Street art radionica održat će se u subotu 10.10.2020., u 11 sati, a zamišljena je kao neka vrsta predstavljanja Street Art teorije. U okviru te aktivnosti polaznici će imati priliku s poznatim umjetnicima Daliborom Jurasom i Leonardom Lesićem proći gradom u razgledavanje karlovačkog street arta. Kako bi to bilo lakše napraviti, razgledavanje se obavlja na biciklu, stoga na radionicu treba doći biciklom! Mjesto sastanka je ispred Centra za mlade Grabrik, M. Vrhovca 13. 

Svi sudionici radionice imat će i priliku sudjelovati i u praktičnom dijelu – u oslikavanju zidova ispred Centra za mlade Grabrik.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na ovom LINKU.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!