GDJE I KAD?

NOVA IZLOŽBA

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici u subotu u 17 sati otvaranje izložbe "Hibridno nasljeđe"

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici u subotu u 17 sati otvaranje izložbe

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici u subotu u 17 sati otvara se retrospektivna izložba "Hibridno nasljeđe", koja se bavi s proteklih šest godina programa "Nova kultura _ Hibridni grad". Izložbom se daje presjek stvaranja suvremene kulture i umjetnosti, njihovog utjecaja na razvoj publike, na promjene koje su se dogodile na području pozicioniranja u odnosu na dominantne prostorne i koncepcijske paradigme i pomake kojima je doprinijela u kulturno umjetničkom području.

Izložba se sastoji od postera i plakata programa, dijela prostorne instalacije TV wall, kao i drugih radova i instalacija nastalih u proteklom razdoblju. Od 2014. godine udruga KA-MATRIX surađivala je s više od 30-ak umjetnika, ustanova i kolektiva iz Hrvatske i Europe, a sa svojim programima gostovala u nekoliko gradova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi zainteresirani moći će izložbu pogledati do 23. prosinca, svaki dan od 17 do 19 sati, te izvan navedenih termina uz prethodnu najavu na telefon 095 444 6880 ili mail [email protected].
Program Nova kultura _ Hibridni grad 020 provodi se uz poporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture RH, Grada Karlovca i Karlovačke županije te pomoć Dječjeg doma Vladimir Nazor - galerija ZILIK.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!