GDJE I KAD?

OPUŠTANJE UZ KAZALIŠTE

U Zorin domu uskoro nova premijera, u nedjelju predstava za najmlađe i kićenje božićnog drvca

U Zorin domu uskoro nova premijera, u nedjelju predstava za najmlađe i kićenje božićnog drvca

Gradsko kazalište Zorin dom nakon uspješnih "2. Dana smijeha" i Noći kazališta, i u ovom će nam tjednu ponuditi malo opuštanja uz dobre kazališne predstave. 

U petak je Dan Zorin doma, a tom prigodom na rasporedu je trebala biti i nova premijera profesionalnog ansambla karlovačkog kazališta. Riječ je o predstavi "Grane smo na vjetru" u režiji Peđe Gvozdića, a na tekst Ane Prolić. Ipak, zbog novih epidemioloških mjera i potrebe prilagođavanja istima, premijera će biti održana tjedan dana kasnije - u petak 4. prosinca, a 6. prosinca uslijedit će i repriza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U predstavi glume Lovorka Trdin, Lucija Matković, Nino Pavleković, Lino Brozić, Vanja Gvozdić, Andro Damiš, Goran Glavač i Peđa Gvozdić, za glazbu je zadužen Mario Mirković, scenografiju su priredili Marta Crnobrnja i Peđa Gvozdić, kostimografkinja je Morana Petrović, a koreografkinja Ida Jolić.

Ovu nedjelju će, pak, na svoje doći najmlađi - u 11 ujutro na rasporedu je predstava "Kako je Potjeh tražio istinu" Kazališta Hotel Bulić - u režiji Senke Bulić u predstavi glumi Luka Nižetić. Nakon toga slijedi kićenje božićnog drvca ispred Zorin doma.

Spomenimo i kako se ovih dana u online izdanju održava tradicionalni susret profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade ASSITEJ. Među pet predstava nalazi se i predstava Baletnog studija Zorin doma "Vuk i sedam kozlića", a sve predstave mogu se još danas i sutra pogledati OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!