GDJE I KAD?

TRAČAK ZABAVE

U petak kazališna premijera s reprizom u nedjelju, u subotu gostovanje Vinkovčana i Osječana u Zorin domu

U petak kazališna premijera s reprizom u nedjelju, u subotu gostovanje Vinkovčana i Osječana u Zorin domu

U gotovo potpunom lockdownu Gradsko kazalište Zorin dom jedino je koje još uvijek može ponuditi Karlovčanima malo zabave. Prošli vikend uživali su klinci uz predstavu "Kako je Potjeh tražio istinu", a predstojećeg vikenda na svoje će doći svi ostali ljubitelji kazališta uz premijeru nove predstave profesionalnog ansambla Zorin doma te uz gostovanje Gradskog kazališta Joze Ivakića iz Vinkovaca i HNK iz Osijeka sa zajedničkom predstavom.

U petak u 19 sati, nakon zatvorene pretpremijere uzrokovane novim strogim mjerama, nova karlovačka predstava "Grane smo na vjetru" napokon će biti odigrana pred publikom. Svi oni koji propuste premijeru moći će to ispraviti već u nedjelju, također u 19 sati. U predstavi u režiji Peđe Gvozdića, a na tekst Ane Prolić, glume Lovorka Trdin, Lucija Matković, Nino Pavleković, Lino Brozić, Vanja Gvozdić, Andro Damiš, Goran Glavač i Peđa Gvozdić, za glazbu je zadužen Mario Mirković, scenografiju su priredili Marta Crnobrnja i Peđa Gvozdić, kostimografkinja je Morana Petrović, a koreografkinja Ida Jolić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu u 19 sati, pak, Gradsko kazalište Joze Ivakića Vinkovci i HNK Osijek izvest će predstavu "Gospođica Julija" po slavnoj drami švedskog književnika Augusta Strindberga. U režiji Aide Bukvić u predstavi glume Matea Marušić, Vladimir Tintor i Petra B. Blašković.

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja je znatno ograničen pa se mole svi da na vrijeme rezerviraju ulaznice. Blagajna Zorin doma otvorena je ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 13 sati te srijedom od 9 do 11 i od 18 do 20 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!