GDJE I KAD?

PREMIJERA U ZORIN DOMU

Nada u doba beznađa - u karlovačkom kazalištu premijerno izvedena predstava "Grane smo na vjetru" (FOTO GALERIJA)

Nada u doba beznađa - u karlovačkom kazalištu premijerno izvedena predstava

U Gradskom kazalištu Zorin dom premijerno je odigrana predstava "Grane smo na vjetru" nastala na osnovu teksta "Čovjek koji je sadio drveće" Jeana Gionoa, koji je priredila i prilagodila Ana Prolić. 

Teška, ali istovremeno emotivna i motivirajuća priča o vraćanju nade u doba beznađa kroz sadnju stabala s jedne je strane idealno uklopljena u pandemijske uvjete, s ograničenim brojem mjesta u kazalištu i izostankom "lakoće postojanja" u trenucima opuštanja u kazalištu, s druge šteta je da nije predstavljena u prepunom kazalištu, ne samo karlovačkom, ali bit će, valjda, i za to uskoro prilike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavu je režirao Peđa Gvozdić, koji u predstavi i glumi uz Vanju Gvozdića, Andru Damiša, Linu Brozića, Ninu Pavlekovića, Luciju Matković, Lovorku Trdin i Gorana Glavača. 

Kako je broj mjesta drastično ograničen jasno je da premijernu izvedbu nisu mogli vidjeti svi koji su to željeli pa novu priliku imaju već u nedjelju u 19 sati, a vjerujemo da će uskoro biti i još predstava.

Podsjetimo usput da večeras u 19 sati u Zorin domu gostuju Gradsko kazalište Joze Ivakića i HNK Osijek s predstavom "Gospođica Julija" - nešto ulaznica još ima pa je i to prilika da provedete lijepu večer u kazalištu i predahnete od svega što nas okružuje...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!