GDJE I KAD?

ZA VELIKE I MALE

U subotu u Zorin domu "Grane smo na vjetru", u nedjelju za klince "Mačak u čizmama" brodskog kazališta

U subotu u Zorin domu

I ovog vikenda Gradsko kazalište Zorin dom pružit će vam priliku da se malo odmorite od svakodnevnih crnih vijesti i tema. 

U subotu u 19 sati svi oni koji su propustili dvije predstave prošlog vikenda moći će pogledati vrlo hvaljenu novu predstavu profesionalnog ansambla Zorin doma "Grane smo na vjetru" u režiji Peđe Gvozdića. Zanimljivo će u subotu biti i ispred Zorin doma jer od 16 do 22 Chorus Carolostadien upriličuje audiovizualnu projekciju božićnih i adventskih koncerata, a povodom Svjetskog dana zbornog pjevanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju će, pak, na svoje opet doći klinci uz Vikend matineju na kojoj ovog puta gostuje Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda s predstavom "Mačak u Čizmama". Početak je u 11 sati.

Zorin dom je inače objavio i kompletan program do kraja godine, iako su moguće još neke nadopune. U svakom slučaju - do kraja 2020. ne bude li dodatnih restrikcija, karlovačko kazalište svima će pružiti ponešto za opuštanje. Sljedećeg vikenda (19. prosinca) gostuje Kazalište Žar ptica s predstavom "Princeza na zrnu graška", u utorak 22. prosinca na svoje će doći ljubitelji klasične glazbe uz koncert Marka Zavišića (klarinet) i Domagoja Gusića (klavir), za božićni vikend koncerte će održati PHPD Zora (26. prosinca) i Dječji zbor Zorica (27. prosinca).

Godinu zaključuje urnebesna hit komedija "Joj Hrvati", 30. prosinca.

Izdvojeno


Reci što misliš!