GDJE I KAD?

MALO OPUŠTANJA

Vikend u Zorin domu - u subotu za klince "Princeza na zrnu graška", u nedjelju za zaljubljene "Uvijek će nam ostati ljubav"

Vikend u Zorin domu - u subotu za klince

Predstojeći vikend donosi i dvostruki program u Gradskom kazalištu Zorin dom, koje ima dozvolu rada i tijekom epidemioloških mjera, ali uz stroga ograničenja. Konkretnije, u kazalištu na jednoj predstavi može biti 36 osoba pa se svi zainteresirani za predstave mole da što prije kupe ulaznice.

U subotu je na rasporedu prva ovogodišnja Vikend matineja, a riječ je o gostovanju Kazališta Žar ptica iz Zagreba s predstavom "Princeza na zrnu graška". U režiji Maje Katić u predstavi igraju Dunja Fajdić i Bogdan Ilić. Trajanje predstave je oko 45 minuta, a primjerena je za djecu od 5 godina starosti nadalje. Početak predstave je u 11 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nedjelju, na Valentinovo, na svoje će doći zaljubljeni uz gostovanje Teatra Rugantino iz Zagreba s predstavom "Uvijek će nam ostati ljubav". Odličan glumački dvojac - Jelena Miholjević i Dražen Čuček zadobio je za ovu predstavu jako dobre kritike i preporuke pa nećete pogriješiti ako na Valentinovo malo opuštanja potražite uz ovu predstavu. Predstavu je režirao Dario Harjaček u minimalističkom okviru scenografije Zdravke Ivandije Kirigin, koja je ujedno i kostimografkinja predstave.

Predstava je na rasporedu u 19 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!