GDJE I KAD?

HAPPYCENTAR

Karlovačko Gradsko kazalište Zorin dom u srijedu besplatno gostuje u Glini i Jabukovcu za mališane pogođene potresom

Karlovačko Gradsko kazalište Zorin dom u srijedu besplatno gostuje u Glini i Jabukovcu za mališane pogođene potresom

Gradsko kazalište "Zorin dom" priključilo se projektu HAPPYCENTAR te će za djecu Gline i Jabukovca ove srijede odigrati edukativnu interaktivnu predstavu "Korak po korak do čiste planete". Nakon predstave glumci će održati i radionicu izrade lutaka od recikliranih materijala.

Epicentar kulture, smijeha i igre - HAPPYCENTAR  kazališni je projekt nastao iz potrebe da se djeci i odraslima sa potresom pogođenih područja Gline, Siska i Petrinje  uz kazališne predstave pokuša vratiti osmijeh na lice i unese malo vedrine u trenutno teške trenutke. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt su pokrenuli glumci kazališta Tvornica lutaka Marijo Kovač i Petra Radin u suradnji sa Antom Ševom, studentom produkcije i glumcem Markom Hergešićem, a zbog izuzetno pozitivnih reakcija HAPPYCENTAR bi trebao na Baniji funkcionirati onoliko dugo koliko za njim postoji potreba i dok se tamo ne uspostavi stalna mreža kulturnih centara ili srodnih prostora unutar kojih se djeca mogu igrati, zabavljati i educirati. Projekt je volonterskog tipa i svi umjetnici gostuju o vlastitom trošku.

foto: Igor Čepurkovski / Zorin dom

Izdvojeno


Reci što misliš!