GDJE I KAD?

KAZALIŠNI VIKEND

Opet prilika za opuštanje u Zorin domu - u petak "A.jmo P.robat Čehova", za vikend "Veliko pužovanje"

Opet prilika za opuštanje u Zorin domu - u petak

Ova teška restriktivna vremena i dalje nam barem malo uljepšava Gradsko kazalište Zorin dom pa će i predstojećeg vikenda na svoje doći i veliki i mali. 

U petak u 19 sati svi koji su to dosad propustili mogu pogledati vrlo hvaljenu predstavu "A.jmo P.robat Čehova". U ovoj predstavi koja je čak i u ovim teškim pandemijskim vremenima s razlogom postala popularna, Lovorka Trdin, Peđa Gvozdić i Andro Damiš na pozornicu, pod režijskom palicom Peđe Gvozdića, donose čuvene Čehovljeve jednočinke Medvjed, Tragičar protiv volje, Prosidba i Labuđi pjev, koje je dramatizirala i za scenu objedinila Petra Pleše. Duhovite su to situacije iz svakodnevnog života običnih ljudi, a u kojima se svatko može pronaći.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klinci će, pak, i ovog Zorin doma moći uživati u programu Vikend matineje, u subotu i nedjelju s početkom u 11 sati na rasporedu je predstava "Veliko pužovanje". 

Mirko je puž koji želi ići u svemir jer mu se čini da je sve oko njega maleno, sporo i jednolično. Ukaže mu se prilika da krene na svoje pužovanje kada se na njegovom, naizgled dosadnom brežuljku, pojavi mala djevojčica. Kako se Mirko umalo nađe u kuharovom loncu, u vraninom gnijezdu, gradskoj vrevi i u drugim, za malenog puža opasnim avanturama, otkrit ćete u predstavi „Veliko pužovanje.“

Redatelj predstave je Peđa Gvozdić, a glume Petra Cicvarić, Nino Pavleković i Vanja Gvozdić.

Izdvojeno


Reci što misliš!