GDJE I KAD?

TRI PREDSTAVE

U subotu, na Svjetski dan kazališta, u Zorin domu "Knjiga o džungli" za klince i "Grane smo na vjetru" za odrasle

U subotu, na Svjetski dan kazališta, u Zorin domu

U subotu, 27. ožujka, obilježava se Svjetski dan kazališta. U teškim pandemijskim uvjetima, uz vrlo stroga ograničenja, i karlovačko kazalište ipak će i predstojećeg vikenda otvoriti svoja vrata i za velike i za male. 

Ujutro je na rasporedu dvostruki program za klince, odnosno dvije izvedbe predstave "Knjiga o džungli" Kazališne družine "Ivana Brlić Mažuranić" iz Slavonskog Broda, u režiji Marija Kovača, a na slavni tekst Rudyarda Kiplinga. U predstavi glume Matej Safundžić, Luka Stilinović, Darija Vlajnić i Valentina Srnojević. Predstave su na rasporedu u 11 i 12:30 sati, a posljednji vikendi pokazali su da je interes za dječje predstave zaista ogroman pa zaista treba požuriti s nabavkom ulaznica, jer broj mjesta je drastično ograničen.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 19 sati, pak, svi koji su to dosad propustili imaju još jednu prigodu pogledati vrlo hvaljenu novu predstavu karlovačkog profesionalnog ansambla "Grane smo na vjetru". Prema priči Jeana Gionoa "Čovjek koji je sadio drveće", a u režiji Peđe Gvozdića, u predstavi glume Lovorka Trdin, Lucija Matković, Vanja Gvozdić, Peđa Gvozdić, Lino Brozić, Nino Pavleković, Andro Damiš i Goran Glavač.

Izdvojeno


Reci što misliš!