GDJE I KAD?

UKUSAN ZALOGAJ

Učenici Trgovačko-ugostiteljske škole u petak se natječu u spravljanju čobanca - nakon toga prodaja po prigodnim cijenama

Učenici Trgovačko-ugostiteljske škole u petak se natječu u spravljanju čobanca - nakon toga prodaja po prigodnim cijenama

U petak 26. ožujka u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac učenici škole, budući kuhari pripremat će čobanac u kotlićima na otvorenoj vatri pod nadzorom svojih mentora.

Ovu aktivnost organiziraju učenici i djelatnici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac kao još jednu u nizu svojih promotivnih aktivnosti na temu pripreme tradicionalnih jela te promocije zanimanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S pripremom će učenici krenuti već u 8.00 sati, a čobanac će biti gotov oko 10.30 sati nakon čega slijedi i prodaja zainteresiranim posjetiteljima po prigodnim cijenama.

Sve aktivnosti će se provoditi u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama, te iz škole mole posjetitelje da se pridržavaju preporuka prilikom boravka u dvorištu škole.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!