GDJE I KAD?

VELIK INTERES

"Prostor(i)ja" privlačna mladima i udrugama - pristigle brojne prijave, u planu radionice, projekcije, koncerti, tribine...

Na Javni poziv na iskazivanje interesa za korištenjem prostora novog Društvenog centra ''Prostor(i)ja'' stigle su 33 prijave različitih organizacija civilnog društva i pojedinaca sa 65 programa, što predstavlja zaista ugodno iznenađenje u vrijeme pandemije i smanjenog obujma djelovanja organizacija civilnog društva. 

Kratak pregled udruga i pojedinaca koje su prijavile programe, kao i potencijalnih posjetitelja prijavljenih programa potvrđuje ciljani segment korisnika centra 'od 7 do 107 godina'. Prijedlozi su zaista kreativni, u Prostor(i)ji se žele organizirati radionice, javne tribine, edukacije, turniri, projekcije, pa čak i koncerti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najviše veseli činjenica da su gotovo svi subjekti koji su iskazali interes za korištenjem prostora novog društvenog centra iz grada Karlovca ili Karlovačke županije. To ujedno i govori o realnoj potrebi za ovakvim prostorom u našem gradu, a možda se pokaže, kako projekt bude odmicao, da je jedna Prostor(i)ja premalo za ostvarenje potencijala organizacija civilnog društva koje djeluju na području grada i županije.

Iako je javni poziv za iskazivanjem interesa za razdoblje do rujna ove godine zatvoren, nije gotovo kad je gotovo, nego kad vi kažete da je gotovo – naime, Udruga Carpe Diem i dalje poziva na suradnju, ideje i sugestije. Navratite do Ulice Mije Krešića 4 i ako imate sadržaj ili program koji bi se mogao ili trebao izvesti u novom društvenom centru, javite se na: [email protected] .

Sve aktivnosti i programi u novom Društvenom centru planirat će se i realizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama i u dogovoru sa koordinatorima prostora.

Projekt 'Partnerstvo za prostor' UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!