GDJE I KAD?

OD 13 DO 80

Dvije izložbe radova u keramici otvorene u knjižnici - jedna Nele Zovko, a druga polaznika njenog tečaja keramike

Dvije izložbe radova u keramici otvorene u knjižnici - jedna Nele Zovko, a druga polaznika njenog tečaja keramike

U Izložbenom salonu "Ljudevit Šestić" u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića od danas se može razgledati izložba keramičkih predmeta pod tematskim nazivom "Golim rukama".

Izložba se sastoji od dva dijela: u jednom će svoje radove izložiti autorica Nela Zovko, a u drugom polaznici njenog tečaja keramike koji se provodi u karlovačkoj četvrti Zvijezda u organizaciji Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih Carpe Diem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tečaj je započeo s radom 2019. godine, no nažalost brojnih polaznika svih generacija (na izložbi se predstavljaju autori od 13 do 80 godina starosti!) pandemija ga je zaustavila u ožujku 2020. godine, izuzevši kratak ljetni period. 

U nadi da će uskoro tečaj zaživjeti u punom obimu, pozivamo vas da razgledate ovu izložbu i pružite podršku kako već etabliranoj autorici tako i početnicima i novim zaljubljenicima u keramiku. Izložbu možete razgledati do 16. travnja u radnom vremenu knjižnice.

Uz Nelu Zovko, izlažu polaznici tečaja: Marija Luna, Ljubica Pojatina Basta, Zofia Lalić, Ema Vojak, Gabrijela Vine, Biserka Baždar, Sandra Novaković, Mario Šimić, Magdalena Panić i Ana Vine.

Izdvojeno


Reci što misliš!