GDJE I KAD?

ZA MALO OPUŠTANJA

U subotu u Zorin domu nova predstava za klince - Kazalište Smješko gostuje s pričom "Nemaš pojma, Grizlijane!"

U subotu u Zorin domu nova predstava za klince - Kazalište Smješko gostuje s pričom

U sve jačem zaoštravanju epidemioloških mjera, kazalište se i dalje trudi ponuditi mališanima malo opuštanja, zabave i predaha. U Zorin domu tako ove subote gostuje Kazalište Smješko s predstavom “Nemaš pojma, Grizlijane!”, jednim od najpopularnijih naslova Ane Đokić-Pongrašić.

Predstava je mali mjuzikl za djecu, a govori o razmaženom i nespretnom medvjediću kojeg je cijeli život hranila mama pa sam ništa nije znao napraviti. Ipak, jednom kada je krenuo u svijet, malo po malo sve je naučio. Ova priča metaforički prikazuje s kakvim se sve problemima susreće svaki od mališana pri polasku u školu, kada mora naučiti postati samostalniji i prihvatiti odgovornost, iako bi radije ostao kod kuće na brizi svojim roditeljima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U režiji Ivane Peroš, u predstavi glume Mirko Ilibašić, Lidija Kraljić i Monika Berberović. Predstava je na rasporedu u 11 i u 12:30 sati, a s rezervacijom ulaznica kao i obično valja požuriti, jer broj mjesta je vrlo ograničen zbog propisanih mjera. 

Spomenimo i da će u subotu aktivno biti i karlovačko kazalište, koje s dvije predstave gostuje u Vinkovcima - tamo će mališani ujutro moći pogledati dvije izvedbe predstave "Korak po korak do čiste planete", a u večernjim satima za odrasle je na rasporedu predstava "A.jmo P.robat Čehova".

Izdvojeno


Reci što misliš!