GDJE I KAD?

KAZALIŠNI PROGRAM

U Zorin domu ove subote "Najbolji prijatelji" za mališane, a navečer i "Igra ljubavi i slučaja" za odrasle

U Zorin domu ove subote

I vikend koji je pred nama malo opuštanja od strogih mjera i restrikcija moći ćete pronaći u Gradskom kazalištu Zorin dom. Odnosi se to na sve generacije, jer uz uobičajeni program za najmlađe, ovog vikenda na svoje će doći i odrasli ljubitelji kazališta.

Mališani mogu uživati u predstavi "Najbolji prijatelji", iznimno popularnoj i hvaljenoj diljem svijeta, vidjeli su je klinci čak i u dalekoj Kini. Topla i zabavna priča Peđe Gvozdića i Giulia Settima o prijateljstvu koje nadrasta sve granice može se pogledati u subotu u 11 te u 12:30 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U večernjim satima, s početkom u 19 sati, na svoje će doći i odrasli ljubitelji kazališta - gostuje Gradsko kazalište Požega s predstavom "Igra ljubavi i slučaja". U režiji Jasmina Novljakovića, a na jedan od najznačajnijih tekstova Pierre Carlet de Marivauxa, ova komedija u tri čina govori o dvoje mladih koje roditelji odluče spojiti brakom. Kako su oboje samosvjesni i žele odlučiti o svojoj sudbini, uz dopuštenje roditelja mijenjaju uloge sa svojim slugama kako bi bolje upoznali budućeg životnog partnera.

U predstavi glume Vjekoslav Janković, Magdalena Živaljić Tadić, Vedran Dakić, Monika Lanšćak i Marijan Josipović.

Izdvojeno


Reci što misliš!