GDJE I KAD?

IZAĐITE... U KAZALIŠTE!

"Predizborna kampanja" karlovačkih glumaca - njom najavljuju svoju novu predstavu, Shakespeara u 21. stoljeću!

U sklopu predizorne kampanje za lokalne izbore jučer su se u Karlovcu pojavili predizborni plakati s fotografijama glumaca karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom. Na plakatima su građani pozvani da izađu na izbore s prijedlogom koalicija za koje treba glasati.

U nastavku akcije u subotu će glumci izaći u grad i dijeliti predizborne letke u 10 sati kod Kauflanda, u 10:40 kod Glazbenog paviljona te u 11:15 kod Paviljona Katzler. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč svemu što se događa na hrvatskoj političkoj sceni, glumci Zorin doma ipak se nisu odlučili kandidirati na lokalnim izborima već je riječ o promociji nove predstave Zorin doma: "Julije Cezar" Williama Shakespearea, koja je ovom prigodom smještena u 21. stoljeće pa tako Shakespeareovi likovi postaju suvremeni političari, novinari i svi ostali poznati akteri političkih zbivanja.

Uz prvi dio slogana "Izađi na izbore..." koji je na plakatima i prednjoj strani letka, na stražnjoj strani nastavak kaže "...ali izađi i u kazalište" uz osnovne informacije o predstavi.

Premijera se očekuje 28. svibnja, a u režiji i adaptaciji Ivana Đuričića u predstavi igraju Andro Damiš, Vanja Gvozdić, Petra Cicvarić, Mark Šokčić, Nino Pavleković i Lovorka Trdin.

Posebno pojavljivanje: Vili Matula, Hrvoje Kečkeš, Laura Šiprak, Dean Krivačić, Filip Detelić, Damir Poljičak, Dominik Čičak, Peđa Gvozdić, Luka Petrušić, Mario Mirković,
Luka Rukavina, Matko Buvač, Una Radić, Ivan Duričić, Goran Glavač, Nikola Belavić, Bojan Blažević te Enes Vejzović kao Julije Cezar.

Izdvojeno


Reci što misliš!