GDJE I KAD?

POZIV KREATIVCIMA

F12 platforma pokreće novi niz izložbi na otvorenom s poklon-djelima za prolaznike, otvorene prijave za sudionike

F12 platforma pokreće novi niz izložbi na otvorenom s poklon-djelima za prolaznike, otvorene prijave za sudionike

F12 platforma poziva sve zainteresirane autore i kreativce da se sa svojim donacijama, odnosno autorskim radovima, uključe u nove izložbene postave projekta “F12: U parku” koji će biti realizirani u srpnju, kolovozu i listopadu u Urbanom parku Hrvatskog doma.

Za potrebe izložbenog postava, radove je potrebno slati u digitalnom formatu [email protected] s predmetom “F12: U parku”. Donacije mogu biti fotografije, ilustracije, digitalni radovi, skenovi originalnih radova i slično, a uz radove potrebno je poslati: ime i prezime ili umjetničko ime, mjesto i kontakt (facebook, instagram, web stranica ili online portfolio) kako bi Vas publika, odnosno, udomitelji mogli kontaktirati ili zapratiti Vaš rad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaprimljene donacije biti će tiskane u A4 formatima na Forexu, stoga se moli sve autore koji se žele priključiti pozivu da pripaze na kvalitetu i dimenzije poslanih autorskih radova zbog kvalitete tiska - radovi trebaju biti poslani u CMYK-u. 

Rok za predaju radova je 1. srpnja, a kao i u svim akcijama F12 platforme, svi radovi unutar postava bit će dostupni publici i slučajnim prolaznicima na udomljavanje.

Program se provodi u suradnji s Savezom udruga Kaoperativa, uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te Zaklade Kultura Nova.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!