GDJE I KAD?

POMOĆ PRIJATELJIMA

U subotu u Zorin domu veliki koncert vrsnih mladih glazbenika s ciljem pomoći stradaloj sisačkoj Glazbenoj školi

U subotu u Zorin domu veliki koncert vrsnih mladih glazbenika s ciljem pomoći stradaloj sisačkoj Glazbenoj školi

U subotu u 20 sati u Zorin domu se održava svečani humanitarni koncert, s kojeg sav prilog ide za obnovu Glazbene škole Fran Lhotka u Sisku, stradale u potresu. Organizatori koncert su Udruga poklonika Milke Trnine, Glazbena škola Karlovac, Gradsko kazalište Zorin dom i Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu. 

Na koncertu nastupaju mladi hrvatski glazbenici - ispred Glazbene škole Karlovac sopranistica Ana Peretin i bariton Luka Kostelac uz klavirsku pratnju Eve Kirchmyer Bilić, ispred Muzička akademije Zagreb sopranistice Ines Grubišić i Martina Barišić, mezzosopranistica Emilia Rukavina, tenori Roko Radovan i Matic Zakonjšek, bariton Davor Neak i bas Lobel Barun uz klavirsku pratnju Ane Šostar i Petra Krokara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebni gosti koncerta su sopranistic Hana Ilčić s Royal Northern College of Music iz Manchestera, mezzosopranistica Helena Lucić - Šego i bariton Marin Čargo. 

Svi oni koji žele pomoći u obnovi sisačke Glazbene škole, a nisu u mogućnosti doći na koncert mogu dobrotvorne priloge uplatiti na sljedeći račun: 

POSEBAN KUNSKI I DEVIZNI RAČUN ZA UPLATE:
IBAN: HR6724070001500013152                                                     
SWIFT CODE: OTPVHR2X                                                                 
Poz. na broj: HR00      2021            OPIS: Donacije

Izdvojeno


Reci što misliš!