GDJE I KAD?

U utorak od 17 sati u Urbanom parku mini festivalski program "Stop Motion Scena 2021." uz 47 kratkih filmića

U utorak od 17 sati u Urbanom parku mini festivalski program

U Urbanom parku i na Maloj sceni Hrvatskog doma u utorak se održava mini festivalski program „Stop Motion Scena 2021”. Provedbom poziva i festivalskog programa  organizatori nastoje motivirati  djecu, mlade ali i odgojno-obrazovne djelatnike na samostalno kreativno djelovanje i promišljanje lako raspoloživih resursa, aplikacija i materijala u kontekstu izrade stop-motion filmova.

U Urbanom Parku od 17 sati se održava pokazna radionica stop animacije, nakon koje slijedi projekcija filmova pristiglih u okviru poziva „Stop motion Scena 2021” te dodjela nagrada i zahvalnica za sudjelovanje za sve sudionike poziva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru jednomjesečnog poziva za  stop-motion filmove iz kućne radinosti pristiglo je čak 47 kratkometražnih  filmova koje je apliciralo 50 autora.

Broj posjetitelja na projekcijama je ograničen sukladno epidemiološkim uvjetima, a za sve posjetitelje projekcije obavezno je nošenje maski prilikom ulaska u prostor. Kontakt za dodatne informacije i rezervaciju mjesta na projekciji: +385 99 859 37 12 (Anđela Žapčić).

Program provodi Kinoklub Karlovac u suradnji sa Savezom udruga KAoperativa i financijsku podršku Grada Karlovca kroz Javni poziv za mobilnost i inicijative mladih 2021.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!