GDJE I KAD?

NAPOKON ZABAVA

Legendarni riječki rockeri Let 3 rasplesali Dugorešane i Karlovčane - nakon pandemijskih dana stižu i nove zabavne večeri

Legendarni riječki rockeri Let 3 rasplesali Dugorešane i Karlovčane - nakon pandemijskih dana stižu i nove zabavne večeri

Nakon gotovo godinu i pol života u pandemijskim i protuepidemiološkim uvjetima, dugoreški Grin Fest donio nam je napokon - zabavu. Riječke rock legende Let 3 otprašile su koncert kao u dobra stara vremena. U samom početku vidjeli su se i učinci pandemije, jer je podosta publike sjedilo na distanci od izvođača i možda se malo sustezalo od stvaranja prave koncertne atmosfere, no kako je svirka odmicala i publika se opustila i stvorila pravu rock atmosferu.

Dugo smo čekali i napokon dočekali! Tu, dakako, nije i kraj, jer u Karlovcu i Dugoj Resi ovog ljeta očekuje nas još puno zanimljivih i zabavnih događanja. Grin Fest nastavlja se u stilu za svakog ponešto pa tako već u nedjelju sviraju Boemi, potom u utorak Zaprešić Boysi, a naredni vikend proći će uz Massima i klapu Intrade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Karlovcu, pak, u srijedu Ivanjskim krijesom počinje "Zvjezdano ljeto" koje donosi više od 150 događanja, među njima i 1. Karlovac Open Air Tribute Festival, koncerte u "Dnevnom boravku" na čelu s američkim gitaristom Yogi Lonichem, niz kazališnih predstava i klasičnih koncerata diljem grada, a bit će i atraktivnih događanja izvan Zvjezdanog ljeta, prije svega mislimo na Međunarodni etno jazz festival, Riječno kino, ali i mnogobrojne programe u Urbanom parku Hrvatskog doma.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!