GDJE I KAD?

NAPOKON PRVI

Na terasi Caffe bara Ziggy završila još jedna sezona KA47 kviz lige - po prvi puta slavila ekipa Lisko ITSWD

Na terasi Caffe bara Ziggy završila još jedna sezona KA47 kviz lige - po prvi puta slavila ekipa Lisko ITSWD

Denis Lisac, Goran Koprenica, Matija Brgan i Hrvoje Rožman - odnosno ekipa Lisko in the sky with diamonds (Lisko ITSWD) pobjednik je devete sezone karlovačke pub kviz lige KA47 koja se održavala u Caffe baru Ziggy.

Nakon što je ligaški dio prekinut zbog pandemije koronavirusa i strogih epidemioloških mjera, organizatori su uspjeli odraditi završnicu kroz tri kviza na terasi popularnog Ziggyja. U finalu se našlo 10 najboljih ekipa iz ove sezone, a po prvi puta slavila je ekipa Lisko ITSWD koja je uvijek pri vrhu, ali nikad dosad nije uspjevala doći i do pobjedničkog pehara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz pehar, pobjednici su dobili i večeru u restoranu Vami te slavljeničko piće. Drugoplasirana je ekipa Kordunashians koja je nagrađena gajbom piva, trećeplasirana Osveta schmokljana osvojila je komplet knjiga, a četvrtoplasirani Teddy Beers dobili su komplet ploča. Nagradu na kvizovima po osebujnoj tradiciji dobija i pretposljednja ekipa, ovog puta bio je to IMP koji je dobio komplet stripa Alan Ford.

Kvizaška sezona završava sljedećeg utorka Grand Prix kvizom, na kojem će nastupiti svi dosadašnji pobjednici lige i kupa u proteklih devet sezona.

Izdvojeno


Reci što misliš!