GDJE I KAD?

MEĐUNARODNI PROJEKT

Započeo rezidencijalni program Free Art Glitch - vodi ga Sky Goodman iz SAD-a, završava izložbom u Galeriji ZILIK

Započeo rezidencijalni program Free Art Glitch - vodi ga Sky Goodman iz SAD-a, završava izložbom u Galeriji ZILIK

KA-MATRIX i Format C i ove godine zajednički organiziraju program Free Art glitch - FLAG 2021 koji se provodi se kroz tri povezana segmenta: umjetničke rezidencije, radionice za javnost i video umjetničke instalacije. Rezidencijalni i radioničarski dio održava se u Urbanom parku Hrvatskog doma, Maloj sceni HD i Infoshopu Karlovac // MUZA, dok će radovi nastali na rezidenciji i radionicama biti predstavljeni u galeriji ZILIK.

Okupljanje započinje rezidencijalnom produkcijom koju vodi Sky Goodman iz SAD-a, s unaprijed prijavljenim umjetnicima i umjetnicama iz regije i svijeta (Teuta Gatolin, Bojana Vojvodić, Kristina Pongrac, Bojan Asanovski, Nebojša Vuković, Ian Keaveny, Denis Mikšić). Rezidencija će se odvijati u Urbanom parku HD (u slučaju kiše na Maloj sceni HD) i Infoshopu (Jurja Haulika 22) do 28. kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga aktivnosti se nastavljaju u Infoshopu Karlovac i galeriji ZILIK u Radićevoj ulici gdje će na otvorenim terminima video montaže i postavljanja instalacije moći sudjelovati svi zainteresirani. 

Treći segment gostovanja čini razgovor s umjetničkim voditeljima programa Dinom Karadžić i Vedranom Gligom i sudionicima/cama rezidencije u srijedu, 1. rujna u 19:00 sati u galeriji ZILIK što će ujedno biti i otvorenje zajedničke izložbe.

Svi zainteresirani građani mogu se uključiti u zajednički rad na produkciji multimedijskih radova!

// PROGRAM //

24. - 28.08. - rezidencijalni program (Urbani park HD i Infoshop)

29.-31.08. 19:00 - 21:00 - multimedijske radionice (Galerija ZILIK)

01.09. 19:00 - otvorenje izložbe i razgovor (Galerija ZILIK)

 

Izdvojeno


Reci što misliš!