GDJE I KAD?

Vrlo lijep projekt udruge KA-MATRIX: pozivaju se bake, djedovi i unuci da zajedno rade na svojim pričama uz pomoć spisatelja!

Vrlo lijep projekt udruge KA-MATRIX: pozivaju se bake, djedovi i unuci da zajedno rade na svojim pričama uz pomoć spisatelja!

Na ovaj način omogućuje se kreativno druženje između onih koji najviše osjećaju posljedice izolacije uslijed pandemije i potresa, starijih sugrađana i djece.


KA-MATRIX poziva sve zainteresirane bake, djedove i unuke da se uključe i sudjeluju u projektu "Ovo je moja priča - doprinos razvoju kvalitete života starijih i djece”.

Program će se provoditi kroz mjesečne radionice na kojima će polaznici zajedno osmišljavati i potom ilustrirati vlastite priče u obliku kratkih djela, pjesme ili nekog drugog oblika koji im najviše odgovara. Na ovaj način omogućuje se kreativno druženje između onih koji najviše osjećaju posljedice izolacije uslijed pandemije i potresa, starijih sugrađana i djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom provedbe projekta bit će organizirana druženja i razmjena znanja i ideja s književnicima/ i spisateljima kako bi razvili svoje priče koje će na kraju biti i javno izdane i objavljene. Sudjelovanje u projektu je besplatno a provoditi će se u Infoshopu Karlovac (MUZA, Jurja Haulika 22) i/ili online putem ako će tako zahtijevati epidemiološke mjere do prosinca 2021.godine.

Svi zainteresirani timovi baka, djedova i unuka pozivaju se da se prijave mailom na [email protected], telefonski na 095/4446880 ili osobno u prostorijama udruge (DC MUZA, Jurja Haulika 22, Karlovac) s imenom i prezimenom do 15. rujna.

Projekt „Ovo je moja priča” provodi se uz sufinanciranje Karlovačke županije, a za više informacija možete se obratiti na elektroničku adresu [email protected], broj mobitela 095/4446880 ili osobno u prostorijama udruge KA-MATRIX (DC MUZA, Jurja Haulika 22, Karlovac).
 

Izdvojeno


Reci što misliš!