GDJE I KAD?

MEĐU 12

Lutkarska predstava "Na tragu" karlovačkog Zorin doma u natjecateljskom programu međunarodnog festivala u Subotici

Lutkarska predstava

Program Festivala održava se na raznim gradskim lokacijama, u kazalištima, kino dvoranama, školama, galerijama, na otvorenom, ali i van grada.

Gradsko kazalište Zorin dom nastupa na "28. Međunarodnom festivalu pozorišta za decu", koji se od danas do 24. rujna održava u Subotici. Karlovačko kazalište na festivalu gostuje s lutkarskom predstavom "Na tragu" koju je režirao Peđa Gvozdić na tekst Petre Cicvarić, nagrađen na "Malom Maruliću". U predstavi igraju Petra Cicvarić, Vanja Gvozdić, Andro Damiš i Lovorka Trdin.

"Međunarodni festival pozorišta za decu" u Subotici jedan je od najznačajnijih festivala u Srbiji koji okuplja umjetnike koji su svoj rad posvetili najmlađima. Sa fokusom na lutkarstvo, ali i sa prostorom za druge umjetničke forme, festival kontinuirano doprinosi promociji i razvoju kazališta. Program Festivala održava se na raznim gradskim lokacijama, u kazalištima, kino dvoranama, školama, galerijama, na otvorenom, ali i van grada, u raznim mjestima širom Srbije i van njezinih granica, u susjednoj Mađarskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru natjecateljskog programa ovogodišnjeg festivala nastupit će 12 predstava za djecu iz Srbije, Bugarske, Izraela, Njemačke, Mađarske, Češke, Rusije, Hrvatske, Brazila, Slovačke te Bosne i Hercegovine.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!