GDJE I KAD?

VAU VAU!

Vikend u znaku pasa: Velika međunarodna izložba na Vunskom polju, ali i tradicionalni izbor za najmješanca na Promenadi

Vikend u znaku pasa: Velika međunarodna izložba na Vunskom polju, ali i tradicionalni izbor za najmješanca na Promenadi
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Očekuju se izlagači iz niza svjetskih i europskih zemalja čije će pse ocjenjivati renomirani kinološki suci iz Rumunjske, Irske, Izraela, Portugala, Srbije i Hrvatske. U oba izložbena dana prijavljeno je više od 1500 pasa.

Dvostruka međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac - "4 Rivers Winner 2021." ponovno se održava u  Karlovcu u organizaciji Kinološkog kluba Karlovac ovog vikenda, 16. i 17. listopada. Ovo je osma po redu manifestacija ovakve vrste u Karlovcu te jedna od najvećih na području cijele Hrvatske. Kako bi događaj bio što dostupniji domaćim posjetiteljima, ovogodišnja lokacija provođenja izložbe pasa je Vunsko polje. 

Očekuju se izlagači iz niza svjetskih i europskih zemalja čije će pse ocjenjivati renomirani kinološki suci iz  Rumunjske, Irske, Izraela, Portugala, Srbije i Hrvatske. U oba izložbena dana prijavljeno je više od 1500 pasa. Osim što će moći vidjeti i upoznati mnogobrojne pasmine, posjetitelji će imati priliku uživati u ugostiteljskoj ponudi i koncertu Nukleus banda nakon završetka subotnjeg Best in showa. Kako se ipak radi o izložbi pasa, vlasnici će moći razgledati i kupiti različite vrste potrepština svojim ljubimcima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Manifestacija će se provoditi prema svim COVID mjerama, stoga će svaki posjetitelj i izlagač morati imati COVID potvrdu. Kako se nikome ne bi ograničio ulazak na izložbu, osigurano je testiranje po cijeni od 70  kuna na samom ulazu izložbe. Oba dana program počinje već od 10 sati ujutro.

Pogledajte program...

Subota, 16. listopad              Nedjelja, 17. listopad
8.00 ulazak izlagača              8.00 ulazak izlagača
9.45 službeno otvaranje           10.00 početak ocjenjivanja
10.00 početak ocjenjivanja        15.00 BIS program
15.00 BIS program                 17.00 proglašenje pobjednika
17.00 završetak programa          17.30 završetak programa
18.30 Nukleus band

A, u subotu u 10 sati u znaku pasa bit će i karlovačka Promenada. Tamo se održava tradicionalni izbor za najmješanca grada Karlovca, koji je trebao biti na rasporedu prošle subote ali je odgođen zbog kiše.

Izdvojeno


Reci što misliš!