GDJE I KAD?

U ZAGRLJAJU S KNJIGOM

Raspisan literarno-likovni natječaj "Naš bibliobus" za učenike i učenice osnovnih škola

Raspisan literarno-likovni natječaj

I ove godine karlovačka bibliobusna služba organizira već tradicionalni natječaj "Naš bibliobus" koji je osmišljen kao poticaj osnovnoškolcima, i onima koji dolaze u bibliobus i bibliokombi posuđivati knjige, ali i onima koji nisu članovi naših pokretnih knjižnica, da svojom kreativnošću i maštom doprinesu promociji ovih važnih knjižničnih službi. Naravno, cilj je natječaja i promovirati knjigu i čitanje!

Ovogodišnja je tema natječaja za male kreativce "U zagrljaju s knjigom". Radovi mogu biti literarni ili likovni, izrađeni u svim formatima i svim likovnim tehnikama. U razdoblju trajanja natječaja, od 15. listopada do 15. studenoga 2021., bit će ih moguće predati osobno knjižničarima u pokretnim knjižnicama ili poslati putem elektroničke pošte: [email protected]. Radovi trebaju biti potpisani imenom i prezimenom  te na njima treba navesti razred i školu koju pohađa autor pristiglog rada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tri najoriginalnija rada bit će nagrađena, a svi će se pristigli radovi moći pogledati/pročitati na virtualnoj izložbi koja će biti postavljena na Facebook stranici karlovačke bibliobusne službe. 

Izdvojeno


Reci što misliš!