GDJE I KAD?

U KAZALIŠTU

Ovog tjedna u Zorin domu gostuju zagrebački HNK i Sinjsko pučko kazalište, održat će se i zanimljiv koncert

Ovog tjedna u Zorin domu gostuju zagrebački HNK i Sinjsko pučko kazalište, održat će se i zanimljiv koncert

Polako se zahuktava i kazališna sezona pa nas ovaj tjedan u Zorin domu očekuju tri zanimljiva gostovanja.

U utorak u 20 sati u karlovačkom kazalištu gostuje zagrebački HNK s predstavom "Kad svijeće dogore" autora Sandora Maraia u režiji Branka Ivande. Ako je smrt zadana i neizbježna, onda postaju dominantna pitanja odnosa muškarca i žene, prijateljstva i izdajstva, moralnost ubojstva u namjeri i, kao kruna: “Što je smisao ljudskog života, preživjeti ili doživjeti?“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četvrtak u 19:30 na svoje će, pak, doći ljubitelji lijepe glazbe uz koncert Zagreb Klezmer trija. Klezmer je vrlo zanimljiv glazbeni žanr prepoznatljiv po karakterističnim izražajnim melodijama nalik ljudskom glasu. Trio čine Bruno Phillip (klarinet), Mario Igrec (gitara) i Dinko Stipaničev (kontrabas). 

Napokon, u petak u 20 sati u Zorin domu gostuje Sinjsko pučko kazalište s predstavom "A što rade Romeo i Julija?" u režiji Željka Viculina, nastala po motivima teksta svjetskog klasika humora Ephraima Kishona.

Valja napomenuti da za ova događanja nisu potrebne COVID potvrde, ali je broj mjesta u skladu s epidemiološkim mjerama ograničen na 113 pa vrijedi požuriti s kupnjom ulaznica. Za predstavu u utorak cijena ulaznice je 50 kuna, za onu u petak 40 kuna, a ulaznica za koncert je 30 kuna.

Spomenimo i da će ovog tjedna u Zorin domu biti igrana i domaća predstava "Korak po korak do čiste planete", organizirano za škole, a održat će se i svečana akademija DVD Karlovac uz 150. obljetnicu postojanja.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!