GDJE I KAD?

ZA MALO OPUŠTANJA

Bogat završetak mjeseca u Zorin domu uz jazz koncert, čak četiri predstave i promociju knjige mladog Karlovčanina

Bogat završetak mjeseca u Zorin domu uz jazz koncert, čak četiri predstave i promociju knjige mladog Karlovčanina

Bogat i sadržajan program pripremilo je Gradsko kazalište Zorin dom za kraj mjeseca studenog.

Sve počinje u četvrtak uz jazz koncert Filip Pavić Quarteta. Uz gitarista Filipa Pavića kvartet čine Šimun Matišić na vibrafonu, Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima. U ova zaista nervozna i teška vremena nema sumnje da će nam jedan lijep koncert dobro doći. Početak je u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na rasporedu su i čak četiri predstave od petka do ponedjeljka. U petak u 19:30 u Zorin domu gostuje plesna predstava "Revel Revel". Riječ je o predstavi po konceptu i koreografiji Roser Lopez Espinoze, a u izvedbi Zagrebačkog plesnog ansambla i Zagrebačkog kazališta mladih.

U subotu je Dan Zorin doma koji će biti svečano obilježen uz dvije predstave - u 11 sati ujutro najmlađi će moći uživati uz bezvremensku "Šumu Striborovu", ovog puta u izvedbi Kazališta Hotel Bulić, dok u 20 sati malo (ili puno!) smijeha tako nam potrebnog donosi Adam Scena s predstavom "Šund naš svagdašnji" u kojoj glavnu ulogu igra glumac Bosanskog narodnog pozorišta iz Zenice Robert Krajinović, dok uz njega igraju Nevena Vukes, samostalna dramska umjetnica i Adam Končić, član ZGK Komedija.

U ponedjeljak, pak, u Zorin domu gostuje Teatar Exit s popularnom predstavom "Nevjerojatan događaj" - u ovoj dirljivoj crnohumornoj predstavi redateljice Ivice Boban glume Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički.

Ni to nije sve, jer u nedjelju u 18 sati u Zorin domu će biti predstavljena knjiga mladog karlovačkog pisca Dražena Benkovića "Šapat u tišini".

Izdvojeno


Reci što misliš!