GDJE I KAD?

KUNSTBUNKER

Od sutra izložba slika i skulptura u Karlovcu i Dugoj Resi - nakon otvaranja i stand up nastup Damira Dade Valenta

Od sutra izložba slika i skulptura u Karlovcu i Dugoj Resi - nakon otvaranja i stand up nastup Damira Dade Valenta

Zanimljiva izložba otvara se paralelno u Dugoj Resi i Karlovcu. Riječ je o još jednom programu Udruge Kunstbunker, a voditelj Nikola Vukmanić ističe kako simboličan naziv "Friend Request" i nagovješćuje poruku izložbe, jer da bi posjetitelj vidio izložbu autora koje povezuje prijateljstvo u privatnom životu i ljubav spram umjetnosti - mora je posjetiti u dva prijateljska grada.

Tako se izložba svečano otvara u srijedu 19 sati u Galeriji Demokratskog rasadnika Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, a dio je istovremeno postavljen u Knjižnici za mlade u Karlovcu. Na izložbi sudjeluju likovni umjetnici Ivica Malčić, Daniel Kovač, Siniša Reberski, Predrag Todorović, Leonard Lesić i Nikola Vukmanić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Dugoj Resi će publika nakon otvaranja moći vidjeti i glazbeno-scenski nastup Damira Dade Valenta "Mi", koji je uvertira za stand-up predstavu koju Valent planira sljedeće godine ostvariti u suradnji s Nikolom Vukmanićem kao redateljem, Leonardom Lesićem kao grafičarom i video-umjetnikom te skladateljem Nenadom Brkićem.

Organizator je Kunstbunker Duga Resa u okviru projekta Open Art 2021., koju podupiru Grad Duga Resa i Županija karlovačka.

Izdvojeno


Reci što misliš!