GDJE I KAD?

NOVI CIKLUS

Izložbom "Ofarbaj Karlovac" počela nova serija izložbi u Centru za mlade Grabrik, mladi autori mogu se i sami prijaviti za izlaganje

Izložbom

U Centru za mlade u Grabriku postavljena je izložba udruge "DrONe" udruge za društveni razvoj i neformalno obrazovanje. Izložba je posvećena osvještavanju javnosti o problemu govora mržnje i rodno uvjetovanom nasilju. Izložba je otvorena do 28.1.2022. i predstavlja prvu u novom ciklusu izložbi u ovom prostoru.

Izložba se sastoji od 13 izložaka koji prikazuju provedbu projekta "Ofarbaj Karlovac" koja je podjeljena u 9 tematskih cjelina koje kronološki prikazuju tijek projekta. Izložba prikazuje tok projekta od istraživanja o mišljenju mladih o govoru mržnje, preko razmjene iskustva mladih iz Osijeka, Pule i Karlovca i mapiranja lokacija s govorom mržnje, do radionica o rodno uvjetovanom nasilju i na kraju uklanjanja govora mržnje feminističkim motivima. Izložba se može pogledati do 28.1.2022. godine radnim danom od 9 do 20 sati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ove godine, osim u fizičkom obliku, postavljena je i virtualna galerija Centra za mlade u Grabriku i namjenjena je mladim autorima iz Karlovca, ali i šire. Sa ovom izložbom "Ofarbaj Karlovac" otvaramo virtualnu galeriju te se radovi mogu pogledati na: https://izlozbe.czm-grabrik.hr/.

Iz Centra ujedno pozivaju sve zainteresirane mlade autore za izlaganje njihovih djela u Centru za mlade u Grabriku i/ili virtualnoj galeriji da se jave na [email protected]

 

Izdvojeno


Reci što misliš!