GDJE I KAD?

48. ZILIK

Počeo je 48. ZILIK! Djeca i umjetnici druže se od jutarnjih sati, večeras održano i svečano otvorenje uz zanimljivu izložbu

Počeo je 48. ZILIK! Djeca i umjetnici druže se od jutarnjih sati, večeras održano i svečano otvorenje uz zanimljivu izložbu

48. ZILIK započeo je, inače, još u jutarnjim satima radionicom "Slikarska kuharica" pod vodstvom Mirele Blažević

U Gradskom kazalištu Zorin dom, skromnije nego inače u skladu s pandemijskim vremenima, ali jednako veselo i razigrano, svečano je otvorena 48. Zimska likovna kolonija - ZILIK, uz koju je otvorena i izložba slika Željka Subića "Vagoni - bilješka u vremenu". Karlovačka publika premijerno može vidjeti najnovije radove ovog akademskog slikara, u kojima problematizira teme modernog svijeta - od pandemije COVID-a, preko "života online" do sve manje druženja u realnosti.

48. ZILIK započeo je, inače, još u jutarnjim satima radionicom "Slikarska kuharica" pod vodstvom Mirele Blažević, a druženje umjetnika i djece nastavlja se svakodnevno u domu "Vladimir Nazor".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak će tako akademska slikarica i kiparica Andrea Cihlar održati dvije radionice: prijepodnevnu pod nazivom "Reljefi i konstrukcije" i poslijepodnevnu pod nazivom "Slaganje objekta". S djecom će ove godine raditi Matko Antolčić, Damir Facan-Grdiša te Ivana Barišić Tomšić. 

Izbornica ovogodišnjeg ZILIK-a je Sonja Švec Španjol.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!