GDJE I KAD?

NOVA IZLOŽBA

U Centru za mlade Grabrik otvorena izložba fotografija mladog karlovačkog autora Vite Butkovića, možete je pogledati i online

U Centru za mlade Grabrik otvorena izložba fotografija mladog karlovačkog autora Vite Butkovića, možete je pogledati i online

U Centru za mlade Grabrik postavljena je izložba mladog karlovačkog fotografa Vite Butkovića, inače i suradnika KAportala, koja se sastoji od 20 radova nastalih kroz nekoliko godina. Izložba se može pogledati do 18.veljače, radnim danom od 9 do 20 sati.

Izložba nema jedinstvenu temu nego obuhvaća fotografije rađene kroz nekoliko godina. Autor ističe kako nema specifičan proces stvaranja, već naglasak stavlja na fleksibilnost motiva i kompozicije te na zanimljive detalje, isticanjem kojih želi osvijestiti alternativnu perspektivu motiva koji fotografija prikazuje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vito Butković završio je srednju školu za medijskog tehničara i po završetku odlučio da je to zanimanje kojim se želi baviti do kraja života. Iz tog razloga je upisao smjer multimedijskog računarstva koji trenutno završava kako bi postao prvostupnik. U slobodno vrijeme se bavi fotografijom, snimanjem i audio produkcijom, a njegove fotografije, ali i video uratke mogli ste vidjeti i na KAportalu, kao i na našem "podportalu" Skriveni raj.

Izložbu se može pogledati i na virtualnoj galeriji na stranici: https://izlozbe.czm-grabrik.hr/.

Iz CZM Grabrik ujedno pozivaju sve mlade autore zainteresirane za izlaganje njihovih djela u Centru i/ili virtualnoj galeriji da se jave na [email protected] .

Izdvojeno


Reci što misliš!