GDJE I KAD?

KOMEDIJE U OŽUJKU

Komedije u Domu OSRH Zrinski: Na Dan žena "Crnogorac u krevetu", dva dana kasnije "Kako i zašto ubiti muža"

Komedije u Domu OSRH Zrinski: Na Dan žena

Na Dan žena, 8. ožujka, u Domu OSRH Zrinski s početkom u 20 sati gostuje kazališna komedija "Crnogorac u krevetu", koju je karlovačka publika već imala prilike vidjeti i uz nju se dobro nasmijati. Riječ je o predstavi u režiji Peđe Šuškavčevića, koji u njoj i glumi uz Anu Šimundžu Selski. 

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice su već u pretprodaji, a mogu se kupiti u poslovnici Tisak Media na Korzu, Exclusive Change mjenjačnici u Supernovoj te na benzinskoj stanici Petrol BP, kao i putem interneta na stranici eventim.hr. 

Na istim lokacijama mogu se kupiti ulaznice i za hit komediju "Kako i zašto ubiti muža", koja je na rasporedu u Domu OSRH Zrinski dva dana kasnije, dakle 10. ožujka, također u 20 sati. 

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama. 

U režiji i adaptaciji Rade Vukotića u predstavi glume Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović.

Izdvojeno


Reci što misliš!