GDJE I KAD?

STAND UP VEČERI

"Purgeri s greškom" - stand up show Studija Smijeha u srijedu gostuje u Kazališnoj kavani, a to je samo početak redovnog programa

Stand up komedija Studija Smijeha vraća se u Karlovac i to redovno. Naime, ova skupina komičara gostovat će odsad u Karlovcu redovno, svake druge srijede u mjesecu, a prvo gostovanje na rasporedu je već ove srijede, 16. ožujka, u Kazališnoj kavani. 

Studio Smijeha je brend kojeg ne treba posebno najavljivati jer kvalitetno djeluje već preko deset godina i zasigurno garantira kvalitetu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S nečim se mora početi, pa tako ova suradnja počinje sa zagrebačkim Hercegovcima odnosno "purgerima s greškom", a zatim se nastavlja uz ostale komičare i komičarke Studija Smijeha te goste i gošće.

Purgeri s greškom je stand-up show autorskog dvojca Studija Smijeha, Igora Drlje i Mirande Lončar. Ovo dvoje komičara s višegodišnjim iskustvom nastupanja spaja to što su Hercegovci koji žive u Zagrebu. Pričat će o tome kako je to kad ispadneš glup jer si nešto krivo shvatio: koliko ti treba da shvatiš da je Isus Bog u Zagrebu psovka, a ne molitva, prosim lepo nema veze sa žicanjem 2 kune nego s učtivim govorom, a najbolji party u centru grada s masom simpatične ekipe otkačenog smisla za zabavu je zapravo gay klub. U suštini Purgeri s greškom show je o različitosti. Nekome je lakše zakajkati i stvoriti novog sebe, a netko odluči ostati neprilagođen. Biti Hercegovac u Zagrebu je možda ponekad teže, ali je stvarno zabavno. Ovaj show je dokaz: da su ovo dvoje zakajkali ne bi imali pola materijala. Međutim, bilo gdje, nakon ovog showa, svi smo mi naši.

Miranda Lončar je pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Stand-up komedijom bavi se dugi niz godina, preko jednog desetljeća, a komentari su da joj zadnjih par godina to i ide i to jako dobro. 
Igor Drljo Iggy, hrvatskim gledateljima poznatiji kao onaj mali hercegovac iz Direktora svemira, u stand-up komediju je “uletio“ zbog oklade, a ostao zbog gušta. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor! 

Show se održava u Kazališnoj Kavani 16.3. od 20:00h dok je cijena ulaznice 50kn. Rezervacije mjesta ostvarujete mailom na [email protected] ili sms porukom na 0977005153.

Izdvojeno


Reci što misliš!