GDJE I KAD?

ZANIMLJIV PROJEKT

Gimnazija Karlovac po treći puta bila domaćin Booktrailer Film Festivala - dvije nagrade i jedno priznanje učenicima iz županije!

Gimnazija Karlovac po treći puta bila domaćin Booktrailer Film Festivala - dvije nagrade i jedno priznanje učenicima iz županije!

Prema ocjeni stručnog žirija od njih je bolji bio samo trailer koji je Petar Bubalo iz zagrebačke Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju napravio za Kafkin "Proces".

U organizaciji i domaćinstvu (nažalost i ove godine zbog pandemije samo u "online" izdanju) Gimnazije Karlovac održan je 3. Booktrailer Film Festival, vrlo zanimljiv filmski festival namijenjen mladima, koji umjesto uobičajenih za filmove, rade kreativne filmske trailere za - knjige.

Domaći su bili i vrlo kreativni pa druga i treća nagrada ostaju u županiji. Anja Šeat iz Srednje škole Duga Resa osvojila je drugu nagradu za svoj trailer za klasik Dostojevskog "Zločin i kaznu", a Bruno Ivančić iz Gimnazije Karlovac treću za "Zovi me svojim imenom" Andréa Acimana. Prema ocjeni stručnog žirija od njih je bolji bio samo trailer koji je Petar Bubalo iz zagrebačke Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju napravio za Kafkin "Proces". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na međunarodnu razinu natjecanja, kojem je domaćin talijanska Brescia, upućena su još dva filma, a među njima i onaj koji je osmislio Ramai Rudan iz Srednje škole Duga Resa za Salingerova "Lovca u žitu". Na europsko natjecanje će tako i trailer za Matošev "Camao" Dinka Fabrisa iz Srednje škole Petra Šegedina iz Korčule.

(foto: Gimnazija Karlovac // Facebook)

Izdvojeno


Reci što misliš!