GDJE I KAD?

ONLINE PREDSTAVLJANJE

"Naše šašave zgode": male autorice i autori u petak predstavljaju svoju slikovnicu nastalu na radionicama udruge KA-MATRIX


Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX organizira online javno događanje pod nazivom “Naše šašave zgode – predstavljanje autora i slikovnice” u sklopu projekta “Podijeli svoju priču - socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost". 

Predstavljanje, u trajanju od sat vremena, održat će se u petak, 25. ožujka s početkom u 19:00h preko online platforme BigBlueButton.

Na događanju će polaznici radionica predstaviti sebe i svoju prvu online slikovnicu nastalu kroz 18 participativnih radionica u suradnji s voditeljima Ivanom Francišković - Olrom, Sanjom Kolenko i Marijem Šimićem. Autori koji će predstaviti svoju virtualnu slikovnicu su: Larisa Kasunić Mikšić, Franka Pudina - Jelenčić, Mary Magdić, Tonka Mikulić, Lucija Sudac, Nela Bolfek, Mila Bunčić, Maksim Tkalac, Helena Matijević, Lucija Čavrag, Nikolina Matan, Lea Frančišković i Nikola Olrom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt “Podijeli svoju priču” izravno povećava socijalnu uključenost djece i mladih do 25 godina starosti, kroz provedbu online kulturno umjetničkog sadržaja.Ciljevi projekta su povećati socijalnu uključenost djece i mladih kroz provedbu kulturno - umjetničkih online sadržaja te razviti socijalne i kreativne vještine, znanja djece i mladih koja će doprinijeti njihovoj boljoj socijalnoj uključenosti.

Prezentacija je namijenjena svim zainteresiranim osobama, a za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na https://rb.gy/iqs3ev nakon koje će se dobiti link za događanje.

Izdvojeno


Reci što misliš!