GDJE I KAD?

MALO ZABAVE

U petak "Disco Frisco" večer na Maloj sceni Hrvatskog doma, rock svirka uz Nipplese u Papa's baru

U petak

S dolaskom toplijih dana očekuju nas i sve brojnija događanja, ali i u predstojećem hladnom i kišovitom vikendu (barem tako kažu prognoze) bit će prilike za zabavu nakon što su napokon popuštene mjere te je moguće opet organizirati i događanja u zatvorenom bez prestrogih kontrola.

Tako će na Maloj sceni Hrvatskog doma ovog petka biti održan party pod nazivom "Disco Frisco". Riječ je o novom programu za sve generacije i ljubitelje disko glazbe od 70-ih i 80-ih, preko italo i boogie dana do novog disco zvuka. Uz ambijentalni light show, glazbu će puštati već dobro poznati karlovački DJ-i Roman i Uminal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posjetitelji će moći uživati i uz posebno prilagođeni izbor pića i koktela, a uz disko uređen prostor i atmosferu dobrodošao je i disko fashion code! Početak je u 20 sati!

A, u Papa's baru nakon dugog vremena i jedna rock svirka na zatvorenom. Nastupaju popularni Nipplesi koji ističu da su posljednju svirku u zatvorenom imali prije punih 894 dana! Dakle, nema sumnje da su se svirki zaželjeli i oni, ali i posjetitelji.

Početak je u 22 sata.

Izdvojeno


Reci što misliš!