GDJE I KAD?

NOVA IZLOŽBA

U Centru za mlade Grabrik večeras u 19 sati otvaranje izložbe mlade umjetnice Lucije Krašić, može se pogledati i online

U Centru za mlade Grabrik večeras u 19 sati otvaranje izložbe mlade umjetnice Lucije Krašić, može se pogledati i online

U Centru za mlade Grabrik večeras u 19 sati bit će otvorena izložba mlade umjetnice Lucije Krašić. Izložba se može pogledati do kraja travnja radnim danom od 9 do 20 sati. 

Izložba nema jedinstvenu temu, a obuhvaća različite radove, od fotografija murala do ilustracija izvedenih na platnu. Lucija Krašić svestrana je umjetnica koja inspiraciju traži u motivima pop kulture i okruženja u kojem se nalazi. U Karlovcu je izlagala nekoliko puta, a najrecentnija izložba bila je otvorena u prostorijama Infoshopa i društveno-kulturnog centra MUZA pod nazivom Pretty in pink.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lucija Krašić rođena je 1993. godine u Karlovcu. Po zanimanju je fotograf, a aktivno se počela baviti fotografijom 2015. u razdoblju kada je živjela na moru gdje je i dobila najveću inspiraciju za svoja umjetnička djela. Od tada hvata sve vrijedne trenutke sa svojih putovanja koji najviše uključuju fotografije pejzaža, a uz to bavi se street art umjetnošću, grafičkim dizajnom i aktivno sudjeluje u kulturno-umjetničkim programima.

Izložbu se može pogledati i na virtualnoj galeriji na stranici: https://izlozbe.czm-grabrik.hr/.

Iz Centra za mlade Grabrik i dalje pozivaju sve mlade autore zainteresirane za izlaganje njihovih djela da se jave na [email protected] .

Izdvojeno


Reci što misliš!