GDJE I KAD?

ČETIRI PRIREDBE

Bogat i sadržajan program za vikend u Karlovcu - sve u znaku glume i plesa, ali i Dana planeta Zemlje

Bogat i sadržajan program za vikend u Karlovcu - sve u znaku glume i plesa, ali i Dana planeta Zemlje

Zanimljiv i sadržajan vikend pred nama je u Gradskom kazalištu Zorin dom. Sve počinje u petak hvaljenom predstavom "Grane smo na vjetru" karlovačkog profesionalnog ansambla koja se ovog puta igra u 20 sati u čast Dana planeta Zemlje. 

Prema priči Jeana Gionoa: “Čovjek koji je sadio drveće”, a u režiji Peđe Gvozdića, u predstavi glume Lino Brozić, Peđa Gvozdić, Nino Pavleković, Andro Damiš, Lovorka Trdin, Lucija Matković, Vanja Gvozdić i Goran. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu dvostruki program - u 11 sati ujutro u okviru Vikend matineje još jedna predstava vezana uz ekologiju - "Korak po korak do čiste planete". Na tekst Petre Cicvarić i u režiji Peđe Gvozdića u predstavi igraju Andro Damiš i Lovorka Trdin.

Navečer, u 20 sati, vraća se Karlovačka plesna reprezentacija! I to svojim prvi djelom koje je zaista osvojilo publiku - "Mystery". U režiji Gorana Koprenice, koji je uz Jasnu Pribanić zadužen i za koreografiju u predstavi plešu Petar Bijelić, Katarina Jelenčić, Goran Koprenica, Željka Matijević, Viktorija Paljug, Jasna Pribanić, Ivana Rumenović-Novinić, Marko Gurović, Lucija Majetić i Lucija Kocanjer, a pripovjedač je Vanja Gvozdić. 

Napokon, u nedjelju je na rasporedu 26. Susret plesnih ansambala Karlovačke županije. Program počinje u 15 sati, a sudjeluje pet plesnih udruga i klubova sa 270 plesačica i plesača (u dobi od 3 do 50 godina) u 22 plesne točke.

Izdvojeno


Reci što misliš!