GDJE I KAD?

ZA SVAKOG PONEŠTO

Bogatim programom od petka do ponedjeljka karlovačka knjižnica i Knjižnica za mlade obilježavaju Noć knjige 2022.

Bogatim programom od petka do ponedjeljka karlovačka knjižnica i Knjižnica za mlade obilježavaju Noć knjige 2022.
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Od petka do ponedjeljka nizom događanja i u karlovačkoj knjižnici, kako u "centrali", tako i u Knjižnici za mlade, bit će obilježena Noć knjige.

Najbogatiji program je upravo u petak kada će u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića biti otvorena izložba "Na krilima mašte", na glazbenom odjelu bit će online slušaonica, u 12 sati održava se eko radionica uz Dan planeta Zemlje, a od 17 sati dvije - "Krijesnica Ananda" za najmlađe, a "Gušti uz knjigu" za odrasle. U 18:30 bit će proglašeni najčitatelji 2021. godine, a u 19 sati u Ilirskoj dvorani, ili ako vrijeme bude lijepo ispred knjižnice - na rasporedu je književni susret sa spisateljicom i komičarkom Marijanom Perinić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Knjižnici za mlade u petak je na rasporedu sastanak čitateljskog kluba u 17 sati, kojim se obilježava i šesti rođendan ove družine, a u 19 sati radionica za odrasle "Plastik Fantastik". 

U subotu će u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića (na odjelu za djecu i mladež ili ispred knjižnice ako je vrijeme lijepo) biti predstavljena slikovnica "Paunice lijepe ptice" autorice Danijele Jurac i ilustratorice Mateje Škrtić.

U ponedjeljak su na rasporedu još tri događanja - u glavnoj zgradi u 10 sati je predstavljanje još jedne slikovnice, ovog puta to je "Janko i sjemenka" Ivane Francisković Olrom uz ilustracije Sanje Kolenko. U Knjižnici za mlade u 13 je kviz za učenike srednjih škola, a u 19 sati književni susret "Dobri duhovi grada" s predstavljanjem knjige tekstova Morane Rožman i Darka Lisca te fotografija Dinka Neskusila.

Izdvojeno


Reci što misliš!