GDJE I KAD?

ZABAVAN VIKEND

U petak na Sceni svjetlosni performans i radionica Liquid Light Lab, u subotu Slushaona plesnih hitova od 80-ih do danas

U petak na Sceni svjetlosni performans i radionica Liquid Light Lab, u subotu Slushaona plesnih hitova od 80-ih do danas

Dva programa ovog vikenda nudi i Mala scena Hrvatskog doma. 


Savez udruga KAoperativa u suradnji s predstavnicima udruge Pagod i Egzoterra kolektiva poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u radionici „Liquid light lab” i praćenje svjetlosnog performansa „Egzodrops” na Maloj Sceni Hrvatskog doma ovog petka, s početkom od 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Liquid light lab program Egzoterra kolektiva, već je poznat karlovačkoj publici koja je prošle godine sudjelovala u radionicama oblikovanja ambijentalne rasvjete uz upotrebu zastarjelih i analognih uređaja. Ovaj DIY pristup u scenografiji za javna događanja i glazbene performanse populariziran je već 60-ih godina, kada su svjetlosne projekcije na grafoskopima pratile kazališne performanse i večeri elektroničke glazbe, a i danas su popularan sadržaj na raznim festivalima.

Performans i radionica za javnost će se održati na Maloj Sceni Hrvatskog doma u petak od 21 sat pa do ponoći. Sudjelovanje u radionici je besplatno za posjetitelje i promatrače performansa, ulaz je otvoren za sve zainteresirane.

U subotu je, pak, na rasporedu Slushaona, koja je tematski vezana za pop-rock i plesne hitove u periodu od 80-ih godina prošlog stoljeća do danas. Publika će i sama moći sudjelovati u izboru glazbe, a upad je 20 kuna.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!